kii front
kii front
kii-three-custom-colors
kii-three-custom-colors
kii bxt
kii bxt
control
control

Regelmatig zullen we op deze pagina een merk of product in de schijnwerpers zetten.

Deze keer zijn dit de prachtige producten van KII Audio


Klein Formaat, Groots Geluid

Active Wave Focussing


De THREE is de eerste compacte luidspreker die in een grote ruimte de geluidskwaliteit van menig volwaardig HiFi systeem overtreft, terwijl deze in kleinere ruimtes net zo lekker klinkt.
Sterker nog, kleinere ruimtes zullen juist profiteren van de sublieme controle in de laagweergave van de THREE. 

De Kii THREE is een compromisloos concept met betere prestaties dan grote luidsprekers; een ingenieus concept dat bovendien beter tot zijn recht komt in kleine ruimtes dan andere compacte luidsprekers.


De kracht van Active Wave Focussing

Kleine luidsprekersystemen kunnen met een akoestisch trucje ook een directief en gecontroleerd astraalgedrag geven, zolang er voldoende drivers worden toegepast en men deze aanstuurt met exact het juiste signaal. De Kii THREE heeft in totaal zes drivers die het signaal richting de luisteraar sturen. Hiermee is de Kii THREE in staat om de weergave in het laag veel beter gecontroleerd weer te geven dan luidsprekers met baffles van enkele meters in breedte.


Kii THREE BXT System, krachtig en elegant!

Met de BTX uitbreidingsmodule transformeert u uw Kii THREE tot een echte vloerstaande luidspreker met maar liefst 16 extra drivers. Dit Kii THREE BXT-systeem heeft de unieke eigenschap met normale luidsprekers en line-source technologie het horizontale astraalgedrag zodanig te controleren dat er een cardioïde, ofwel niervormig astraalgedrag ontstaat waardoor de ruimte waarin het systeem staat opgesteld geen invloed heeft op de weergave eigenschappen. Hierbij maakt de BXT optimaal gebruik van de wavevorm technologie van de Kii THREE. Het resultaat is een dieper doorlopend laag en hogere geluidsdruk in de allerlaagste frequenties. Hierbij profiteren vooral kleinere ruimtes van dit line-source concept.
Een Kii THREE kan op elk moment worden geüpgraded met deze BXT's, zodat u na aankoop op elk gewenst moment in een optionele BXT uitbreidingsmodule kunt investeren, zonder additioneel bijkomende kosten om de Kii THREE's aan te hoeven passen. Dit biedt u een optimale zekerheid van uw investering. De Kii THREE detecteert zelf of er een BXT module is aangesloten en past hier geheel automatisch de interne software op aan. Dit betekent dat de Kii THREE's ook weer probleemloos van de BXT module kunnen worden ontkoppeld en hierna weer als compacte main monitors kunnen worden ingezet.


Kii CONTROL

De Kii CONTROL transformeert de Kii THREE tot een compleet en hoogwaardig muzieksysteem. Met deze Kii CONTROL heeft u de beschikking over extra digitale ingangen en kunt u alle instellingen van de Kii THREE, waaronder volumeregeling, keuze van de muziekbron en de (klank)instellingen wijzigen. Wanneer u de Kii CONTROL combineert met uw Kii THREE beschikt u over een uiterst compleet muzieksysteem met een superieure geluidskwaliteit en een eenvoudige, intuïtieve bediening.
De Kii CONTROL fungeert als een digitale voorversterker met een optimaal gebruiksgemak voor uw Kii THREE luidsprekers. Sluit hierop eenvoudig uw analoge of digitale bron aan en geniet van een high-end geluidssysteem in een unieke, compacte vormfactor.


Kii three inclusief controller nu verkrijgbaar vanaf € 15995,-

Bijbehorende stands € 1695,-


Kii BXT verkrijgbaar vanaf € 13995,-