U kunt voortaan niet meer bij ons terecht voor het laten repareren van Uw (oude) apparatuur.

Heeft U een defect apparaat dan kunt U hiervoor niet meer bij ons terecht, mits dit apparaat nog binnen de daarvoor gestelde garantietermijn valt.

Ook servicebezoeken aan huis die buiten de garantietermijn vallen doen we niet meer.

Graag verwijzen we U hiervoor door naar Service Centrum Christiaanse Zompe 37 Serooskerke 0118-633849 info@christiaanse.nl



Nieuw in ons assortiment:

REPEAT hoofdtelefoons

Over 16 jaar is het aantal weggegooide apparaten alweer verdubbeld. Het meerendeel wordt gedumpt of verbrand… Dat moet anders. Waarom zouden producten niet een decennium meegaan? Beter nog; een leven lang? REPEAT koptelefoons kunnen dat.
Een waanzinnige sound met diepe bas in een revolutionair ontwerp. Alles 100% modulair, met onderdelen altijd direct beschikbaar.
Oh… Of ga voor ultiem comfort en voeg Free Repairs Forever toe!


  • BOSS top
  • BOSS perspective
  • BOSS float header
  • DSC09501
  • DSC09034
  • _MG_5435


REPEAT levert 3 verschillende modellen: Day, Prince en Boss


  • DAY is een bekabelde hoofdtelefoon geschikt voor Hi-res audio en voorzien van een microfoon, zodat er ook mee gebeld kan worden. €119,-
  • BOSS is een bluetooth hoofdtelefoon, met maar liefst 40 uur accu capaciteit, ook geschikt voor Hi-Res en telefoneren. €179,-
  • PRINCE is een vergelijkbare draadloze hoofdtelefoon, maar dan met digitale noise cancelling. €269,-

Alle bovenstaande uitvoeringen zijn bij ons te bekijken en beluisteren.

UITVERKOOP TELEVISIES:

Vanwege de enorm concurrerende (online) markt op het gebied van televisieverkoop zijn we tot onze spijt genoodzaakt om met de verkoop van televisies te stoppen.

De prijzen staan enorm onder druk en als kleine ondernemer kunnen we daar niet meer tegenop.


Momenteel hebben we nog staan in de uitverkoop:


1 x LG Nanocell 50 inch (type 50 NANO 88) van € 999,-  voor  € 549,- (meeneemprijs!)

1 x LG Oled 48 inch (type OLED 48 A26) van € 1199,- voor € 799,- (meeneemprijs)




music
music
actie
actie

Nu bij aankoop van Audio Vector luidsprekers of Exposure apparatuur boven € 2000,- een gratis jaarabonnement op het Music Emotion magazine. Actie geldig tot 28 februari 2023 met een uiterste inzenddatum van 11 maart 2023!

 

roksan attessa
roksan attessa
roksan attessa 2
roksan attessa 2
roksan attessa back
roksan attessa back
attessa cd
attessa cd
roksan logo
roksan logo
attessa cd transport back
attessa cd transport back

Nieuw in het assortiment:


Roksan Attessa versterker/streamer en cd transport.


De Roksan Attessa Streaming Amp is een streaming audio versterker ontwikkeld door Roksan’s Britse ontwerpteam en wordt bestuurd door de BluOS-app voor streaming audio.

De BluOs app is bekend van o.a. Bluesound en NAD apparatuur.

Omdat deze versterker met BluOs werkt, communiceert deze ook met alle Bluesound producten, zodat U multiroom kunt afspelen.

Deze zeer goed klinkende versterker heeft een vermogen van 2 x 130 watt bij 4 Ohm en is voorzien van zowel analoge als digitale ingangen en ook aan een MM platenspeler aansluiting is gedacht.

Onze prijs € 1970,=


De Roksan Attessa CD Transport is de perfecte aanvulling voor de Roksan Attessa versterker, maar kan uiteraard ook op elke andere versterker (met digitale ingang) aangesloten worden.

De Attessa cd speler is alleen een cd transport!

Een cd transport heeft een enkele digitale aansluiting. Dit kan verschillend s/pdif of coaxiaal uit zijn of beide. In de Roksan Attessa Cd Transport is gekozen voor een coaxiale uitgang. Bij een cd transport is geen digitaal naar analoog converter gebouwd. Deze dient dus digitaal aangesloten te worden op een losse dac of een dac in een versterker. De Roksan Attessa CD Transport is in deze combinatie ideaal te gebruiken met de Roksan Attessa Integrated en Streaming amplifier. Deze beschikken allebei over een ingebouwde dac.

Onze prijs: € 655,=

as1200
as1200
as1200 phono
as1200 phono
as1200 intern
as1200 intern


Na lang wachten eindelijk weer binnen!


Yamaha AS1200 versterker

Deze parel van Yamaha is een compleet analoge versterker met een vermogen van maar liefst 160 watt per kanaal.


De A-S1200 is met zijn VU-meters en prachtige ontwerp een toonbeeld van het gouden hifitijdperk en is voorzien van een indrukwekkend scala aan innovatieve technologieën voor nauwkeurige weergave van emotioneel en puur muzikaal geluid.
Hoogwaardige componenten voor uitzonderlijke muzikale expressie
Toroïdale transformator met hoge energieoverdracht voor een puur muziekgeluid
Prachtige VU-meters geven dynamiek en muziekpulsen weer met een knipoog naar het nostalgische hifitijdperk

Onze Prijs: € 2599,-











SILENT ANGEL  Bonn N8 

High-End audio network-switch.Door de steeds toenemende hoeveelheid van apparatuur met een ethernet aansluiting wordt het gebruik van een netwerk-switch om al deze apparaten met het internet/netwerk te verbinden steeds belangrijker. Deze switches zijn te kust en te keur te koop, echter helaas vervormen deze allen meer of minder het audio- signaal.Thunder-Data (de fabrikant van de Silent Angel produkten) heeft dit fenomeen diepgaand bestudeerd en geanalyseerd. Hieronder staan voorbeelden van enkele verbeteringen.Door de kwaliteit van het voedingssignaal en de TCXO technologie te verbeteren realiseert de Bonn N8 een hoge netwerk signaalkwaliteit. Om de ruis van digitale circuits te verminderen is aan de binnenkant van de behuizing een speciale EMI-absorber gemonteerd, met als resultaat dat het netwerksignaal en klokcircuit stabieler en beter functioneren.Door alle aanpassingen met betrekking tot de netwerk signaalkwaliteit realiseert de Bonn N8 een aanzienlijke geluidsverbetering bij het afspelen van muziekstreamen via een streamingdienst of NAS.Er zijn in totaal acht hoogwaardige Gigabit ethernet poorten die het mogelijk maken om op alle audioapparaten tegelijk een verbinding met het netwerk te maken.


Upgrade voor de Bonn 8:
Silent Angel levert een switch die in Nederland populair is geworden, waarvoor het merk nu zelf een upgrade ontwikkelde in de vorm van de Forester F1 voeding. De verbetering in de weergave op vrijwel alle vlakken is niet te verklaren, laat staan meten, maar wel heel duidelijk waar te nemen. Kortom, bent u blij met de Silent Angel Bonn N8 ethernetswitch en wilt u een stap voorwaarts maken met uw streaming audiosysteem, overweeg dan de Silent Angel Forester F1


De Bonn 8 is uit voorraad leverbaar voor € 395,- , ook de Forester 1 voeding is voorradig en kost € 469,-

***Combinatieaanbieding Bonn 8 + Forester 1 € 768,-***