U kunt voortaan niet meer bij ons terecht voor het laten repareren van Uw (oude) apparatuur.

Heeft U een defect apparaat dan kunt U hiervoor niet meer bij ons terecht, mits dit apparaat nog binnen de daarvoor gestelde garantietermijn valt.


Graag verwijzen we U voor reparaties door naar Service Centrum Christiaanse Zompe 37 Serooskerke 0118-633849 info@christiaanse.nl

Advance-Paris-A10-Classic-voorzijde-800
Advance-Paris-A10-Classic-voorzijde-800
advance paris a10
advance paris a10
Advance-Paris-A10-Classic-Test-Rohrenverstarker-mit-DAC-Phono
Advance-Paris-A10-Classic-Test-Rohrenverstarker-mit-DAC-Phono

We hebben de Advance Paris A10 aan ons assortiment toegevoegd.

Vanaf de eerste klanken verbaasd ons deze versterker al, wat een fantastische geluidskwaliteit zet deze versterker neer!

Zelfs de meest lastig aan te sturen speakers houd deze A10 onder controle.

Een versterker met een prachtige (vintage) look voor een scherpe prijs! 

Nu bij ons te beluisteren.


Een klassieker:
Sinds de oprichting van Advance heeft een geïntegreerde versterker in deze prijsklasse altijd een hoofdrol vertolkt. Altijd bijzonder en voorzien van de modernste features waren en zijn tot op de dag van vandaag de kenmerken. De nieuwste telg, de A10 Classic, heeft alles in huis om zelfs zijn succesvolle voorgangers in de schaduw te stellen.
Een audiofiel versterkergedeelte:
Voor het eerst worden in het voorversterker gedeelte vacuümbuizen ingezet om het audiofiele karakter van dit apparaat te onderstrepen. Voor de eindversterker wordt niet gekozen voor buizen, omdat Advance kiest voor voldoende kracht, dynamiek en betrouwbaarheid. De Advance Paris A10 Classic levert 2 x 130W (8 Ohm), 2 x 190W (4 Ohm) en 2 x 250W (2,66 Om). Een ander onderscheidend kenmerk van de versterkers van Advance is de High Bias-schakeling, waardoor de versterker lagere vermogens zal versterken als een Klasse A versterker (schakelbaar). Afhankelijk van het type luidspreker kan zo de optimale versterkerinstelling worden gekozen. Voor moeilijk aanstuurbare luidsprekers is High-Bias (Klasse A) vaak niet de ideale optie, maar luidsprekers met een behoorlijk hoog rendement kunnen juist gebaat zijn met de High-Bias instelling. Erg leuk om mee te experimenteren. De verschillen kunnen klein, maar ook verrassend groot zijn.
De D/A converter:
Top apparaten kunnen heden ten dage alleen top zijn als ze een uitstekende D/A converter (DAC) aan boord hebben. Advance is een pionier op het gebied van integratie van dac’s en zet deze traditie voort. In de A10 Classic wordt gebruik gemaakt een 32bit.768kHz  dac. Via de asynchrone USB–B ingang, voorzien met de nieuwste XMOS chip (xCore 200-XU208-256-TQ64), kunnen Hi-Res muziekbestanden zoals DSD84, DSD128 en DSD256, zowel directe DSD- als DSD over PCM (DoP)-modi, worden afgespeeld.
Plenty aansluitmogelijkheden:
Aan aansluitmogelijkheden kan geen gebrek ontstaan. Ruim voldoende analoge en digitale ingangen staan ter beschikking. Daarnaast ook nog USB-A, USB-B en voor beeldbronnen ook nog HDMI-ARC (voor TV geluid) en HDMI–Audio. Deze laatste kan gebruikt worden voor Blu-ray spelers die een separate HDMI-audio uitgang hebben of onttrekt aan het aangeboden signaal (bijv. een gameconsole) via HDMI het audiosignaal en converteert dit via de interne D/A-converter tot een analoog signaal dat wordt aangeboden aan de versterker. Voor de vinyl liefhebbers is er zeer uitgebreide Phono ingang voor MM met instelbare ingangscapaciteit van 100, 200 of 300pF.
Prachtige bluetooth oplossing:
Advance is sinds de opkomst van de Bluetooth aptX standaard een specialist op dit gebied. De A10 Classic is voorzien van een digitale ingang voor een optionele Advance X-FTB01 of X-FTB02 Bluetooth ontvanger. In tegenstelling tot veel andere Bluetooth ontvangers, die zijn uitgerust met een relatief eenvoudige ingebouwde DAC, maakt de X-FTB.. een directe verbinding (Direct Path) met de hoogwaardige DAC in de versterker zelf.
Bediening:
De A10 Classic onderscheidt zich ook door de praktische éénknopsbediening, waarmee onder andere volume, ingangskeuze, toonregeling voor lage en hoge tonen (met ByPass!), balans en andere instellingen ingesteld kunnen worden. Een IR-systeemafstandsbediening wordt meegeleverd.
Gangbare winkelprijs € 1795,-

 


Nieuw in ons assortiment:

REPEAT hoofdtelefoons

Over 16 jaar is het aantal weggegooide apparaten alweer verdubbeld. Het meerendeel wordt gedumpt of verbrand… Dat moet anders. Waarom zouden producten niet een decennium meegaan? Beter nog; een leven lang? REPEAT koptelefoons kunnen dat.
Een waanzinnige sound met diepe bas in een revolutionair ontwerp. Alles 100% modulair, met onderdelen altijd direct beschikbaar.
Oh… Of ga voor ultiem comfort en voeg Free Repairs Forever toe!


  • BOSS top
  • BOSS perspective
  • BOSS float header
  • DSC09501
  • DSC09034
  • _MG_5435


REPEAT levert 3 verschillende modellen: Day, Prince en Boss


  • DAY is een bekabelde hoofdtelefoon geschikt voor Hi-res audio en voorzien van een microfoon, zodat er ook mee gebeld kan worden. €119,-
  • BOSS is een bluetooth hoofdtelefoon, met maar liefst 40 uur accu capaciteit, ook geschikt voor Hi-Res en telefoneren. €179,-
  • PRINCE is een vergelijkbare draadloze hoofdtelefoon, maar dan met digitale noise cancelling. €269,-

Alle bovenstaande uitvoeringen zijn bij ons te bekijken en beluisteren.


 

roksan attessa
roksan attessa
roksan attessa 2
roksan attessa 2
roksan attessa back
roksan attessa back
attessa cd
attessa cd
roksan logo
roksan logo
attessa cd transport back
attessa cd transport back

Nieuw in het assortiment:


Roksan Attessa versterker/streamer en cd transport.


De Roksan Attessa Streaming Amp is een streaming audio versterker ontwikkeld door Roksan’s Britse ontwerpteam en wordt bestuurd door de BluOS-app voor streaming audio.

De BluOs app is bekend van o.a. Bluesound en NAD apparatuur.

Omdat deze versterker met BluOs werkt, communiceert deze ook met alle Bluesound producten, zodat U multiroom kunt afspelen.

Deze zeer goed klinkende versterker heeft een vermogen van 2 x 130 watt bij 4 Ohm en is voorzien van zowel analoge als digitale ingangen en ook aan een MM platenspeler aansluiting is gedacht.

Onze prijs € 1970,=


De Roksan Attessa CD Transport is de perfecte aanvulling voor de Roksan Attessa versterker, maar kan uiteraard ook op elke andere versterker (met digitale ingang) aangesloten worden.

De Attessa cd speler is alleen een cd transport!

Een cd transport heeft een enkele digitale aansluiting. Dit kan verschillend s/pdif of coaxiaal uit zijn of beide. In de Roksan Attessa Cd Transport is gekozen voor een coaxiale uitgang. Bij een cd transport is geen digitaal naar analoog converter gebouwd. Deze dient dus digitaal aangesloten te worden op een losse dac of een dac in een versterker. De Roksan Attessa CD Transport is in deze combinatie ideaal te gebruiken met de Roksan Attessa Integrated en Streaming amplifier. Deze beschikken allebei over een ingebouwde dac.

Onze prijs: € 655,=