click tracking

ZUIVERHEID VAN GELUID EN BEELD

EERLIJKHEID DUURT HET LANGST

                                                                                             FLIP VAN DAMME

Het verhaal achter ons bedrijf

Middelburg geopend, Goes gesloten

Met pijn in het hart hebben wij  besloten, o.a. wegens de coronacrisis, ons filiaal in Goes definitief te sluiten.

 

Sedert de jaren 80 was Echo Audio een  begrip in Goes. We hebben in de loop der tijd een heleboel mensen kunnen inspireren om met goed geluid bezig te gaan.  In september 2020 is het doek voor dit filiaal echter gevallen.

 

We willen alle klanten uit Goes en omstreken hartelijk danken voor de fijne klandizie de afgelopen jaren.

 

Maar niet teveel getreurd. U bent van harte welkom in ons filiaal te Middelburg. Daar krijgt u als vanouds alle aandacht bij de zoektocht naar echt goed geluid. Ook voor service zoals reparatie, garantie en advies kunt u altijd bij ons terecht in ons filiaal te Middelburg. U kunt ook telefonisch  producten bestellen. Wij bezorgen graag uw nieuwe apparatuur.

 

Tot ziens in ons filiaal te Middelburg!

 

Binnen de provincie Zeeland treft u de vestiging aan van Echo Audio, de speciaalzaak voor geluid en beeld . Sedert de jaren 80 van van de vorige eeuw een begrip in Zeeland en inmiddels ook ver daarbuiten. We mogen liefhebbers uit heel Nederland, België en Duitsland, zowel voor huiselijk als zakelijk gebruik, tot onze clientèle rekenen en daar zijn wij best trots op. Daarom zijn wij ook  in 2015 weer hifi-winkel van het jaar voor Zeeland geworden.

 

Noch geluid noch beeld en de ervaring die goed op elkaar afgestemde apparatuur kan opwekken bij u als klant laat zich toelichten op een site. Dit dient beluisterd, gevoeld en bekeken te worden waarbij u als klant door deskundige medewerkers wordt voorgelicht.

Op de pagina's binnen onze site treft u dan ook alleen een overzicht van de door ons gevoerde merken, met hyperlinks naar hun actuele aanbod en stellen we onszelf aan u voor. Verder kunt u nagaan wat we momenteel aan inruil- en demo-apparatuur hebben.

Wij wensen u veel succes toe bij het vinden van de set die bij u past. Graag begeleiden we u in de keuze hiervan.

 

Team Echo Audio

 

 

Uniek in Zeeland. Verkrijgbaar bij Echo Audio, de prachtige Kii Three actieve luidspreker.

 

Kom eens luisteren.

 

Voor meer informatie kijk bij Nieuw Binnen

ONZE VESTIGING

Klik op gewenst filiaal voor meer info